9 Ocak 2013 Çarşamba

Ne geçmez mod!



Bir kaç gündür bildiğiniz depresyon modundayım.  Elkol tutmamalar, hüzünlü hüzünlü bakınmalar, damardan müzik dinlemeler.... Resimdede göründüğü gibi kedimde aynı modda:)

Öööööf daratı geldi yahu!!!

Üstünede hastalık eklenince, tam oldu. Bir ağlayanım eksik;) ama söyleyin lütfen bu havada nasıl içi ruhu kararmaz insanın?

Memleketimin insanı karlarda oynar, romantik kar pozları çekedursun biz buranın havasında boğulalım;( neyse sizide depresyona sokmadan bitireyim sızlanmayı!

Hal böyleyken bugün imdadıma İnternet yetişti. (Biz bu mucıze olmadan nasıl yaşıyormuşuz ya?) Blog listemde dolaşırken tatlımı tatlı bir o kadarda beni güldüren içimi aydınlatan bir blogla tanıştım.

Sevgili Aynurun blogu. Bilmeyeniniz varsa hadi bırakın benidide gidin konuk olun hamarat kediye.

Bir güldüm bir eylendim anlatamam! İyiki var bu internet denen "şey"! Ne desem yakışır?

Ha bu arada biri bana acımasa şuracıklara bir iki satır bişiy yazsada azıcık mutlu olsam. Hani kendi kendimemi konuşuyorum bir bilsem. Hadi ama? Nooooolur!


6 yorum:

  1. Son günlerde benim üzerimde de bir miskinlik var. Yaklaşık 1 haftadır doğru dürüst el işi yapamıyorum. Dünden beri de elim kitaplara gitmiyor. Midemden açlık sinyalleri gelmese oturduğum yerden kalkasım yok:)
    Güzel patilini de öperim ^-^
    Bahsettiğin bloga hemen misafir olacağım.
    Sevgiler:(

    YanıtlaSil
  2. Ayyyy! Hemende yazmış canım benim!!! Tüh demek sende öylesin? Bak keşke yakın olsak birbirimize birlikte dağıtırdık bu durumu! Hamarat kedinin blogu sanada iyi gelecektir eminim! Sevgiler! Kedişlerede tabii!

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. O Pati'yi ben yerim yerim :)

    Arada ben de bu moda girip çıktığımdan seni çok iyi anlıyorum bacıım Geçmez mod değil o, geçecek hemen, hiç merak etme sen. ben buradan dua da edeceğim, en kısa zamanda feraha erersin inşallah^^

    Gerçekten çok sevindim bu sıkıntılı döneminde bir nebze de olsa seni mutlu ettiğime^^ Hep iyi olasın inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiii! Çok mutlu oldum şimdi bak! Hoşgelmişsin mekanımıza bacım! Hep gel hep yaz, hemi?

      Sil
  5. heeey burda kar ama ben de depresyon modundayım kiii.sıkma canını bizle aynı modda vardır baya da çaktırmıyolardır(bakınız kendini avutma methodları) :DD

    YanıtlaSil